Særligt skolerne i Køge prioriteres, når der skal vedligeholdes ejendomme i 2022. Høje priser inden for byggeriet udgør dog en udfordring.

På det seneste byrådsmøde i Køge blev der sat knap 42 millioner kr. af til vedligehold af kommunens ejendomme i 2022. For at sikre, at pengene ender dér, hvor der er størst behov, bliver der taget udgangspunkt i en prioriteringsliste for 2022.

Midlerne skal blandt andet anvendes til udskiftning af tage, vinduer/døre, ventilationssystemer, renovering samt genoprettende vedligehold på øvrige bygningsdele.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

- Et af de steder, der står højt på prioriteringslisten, er Køge Kommunes skoler. Her skal der kigges på nogle af de bygninger, der har behov for opdatering, så børnene får bedre fysiske rammer til at lære i, siger borgmester Marie Stærke.

På prioriteringslisten står blandt andet forbedring af ventilation i klasseværelser, inspektion af legepladser og nyt tag på 1970’er bygningen på Borup Skole.

Byggebranchen oplever i øjeblikket markante prisstigninger, og meget øgede leveringstider på en del materialer. Det er derfor sandsynligt, at ikke alle de opgaver, der optræder på prioriteringslisten, vil kunne udføres inden for budgettet.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032