Hotellet har været lukket, mens det i samarbejde med en indretningsekspert er blevet renoveret med dansk design som omdrejningspunkt.

Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade tæt på Kongens Nytorv i København. Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, drives af Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun. Det er en del af BW Premier Collection.

- The Huxley Copenhagen er en fantastisk gevinst for os og vores danske udbud. Med en placering, som er svær at slå, og et ejerpar, der har taget hotellet til et helt nyt niveau er vi overbeviste om at det bliver et eftertragtet hotel i København, siger Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotel Group Skandinavien.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Alle 81 værelser er blevet renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA! De vigtigste præmisser for renoveringen var dansk design, personlighed og funktionalitet.

- Forvandlingen markerer en ny begyndelse for hotellet Best Western Hotel City Copenhagen, som det har heddet siden 1955. I renoveringsperioden hvor hotellet har været lukket, valgte vi med store investeringer og hårdt slid at give hotellet et nyt liv, for at kunne tilgodese den rejsendes behov i 2021, siger Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun.

Bygningskortlægning forud for renovering og nedrivning. Kurset afholdes den 16. november 2021.

BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af 3 hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Sammen tilbyder de over 4 700 hoteller i mere end 100 lande. I Skandinavien er der 160 hoteller på over 100 destinationer.

Gruppen tilbyder 17 forskellige varemærker i alle segmenter fra budget tilpremium. BWH Hotel Group er den største, uafhængige hotelgruppe i Skandinavien hvor hoteller ejes og drives af lokale entreprenører.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND