Kirk Property og NRE Real Estate Denmark har solgt en 7 etagers boligejendom på Havneøen i Vejle til en lokal investor.

Konsortiet Havneøen E+G, hvis ejerkreds består af Kirk Property og NRE Real Estate Denmark, har indgået aftale om salg af en 7 etagers ejendom på Havneøen i Vejle. Parterne kan med salget samtidig melde udsolgt på deres fælles projekt, som er beliggende på havnefronten direkte ud til Vejle Fjord.

Det knap 2.800 kvm store boligtårn med 30 lejligheder stod færdig i april 2020, som en del af opførelsen af 2. etape i områdets samlede udvikling til et eksklusivt kvarter tæt på Vejle midtby. Lejlighederne varierer i størrelserne fra 71 til 177 kvm. Ejendommen sælges fuldt udlejet.

- Vi har udviklet ejendommen til et punkt, hvor det giver mening for os at sælge. Det er den korte salgsproces på under 14 dage et godt eksempel på, siger Jonas Anders Olesen, direktør i NRE Real Estate Denmark.

Salget af ejendommen er formidlet af erhvervsmæglerfirmaet Halberg & Olsen.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

- Hos os i Kirk Property er vi glade for at kunne overdrage en fuld udlejet og velfungerende ejendom til en lokal investor. Kirk Property har stået for udviklingen af hele Havneøen, siger Flemming Hoff, ejendomsdirektør i Kirk Property.

Havneøen består indtil videre af 6 boligtårne i varierende højder. Alle opført af NRE Denmark som totalentreprenør, der ligesom NRE Real Estate Denmark er en del af udviklings- og entreprenørkoncernen NRE Group.

Kirk Property er i gang med 3. og sidste etape, som omfatter et yderligere boligtårn samt et større Zleep Hotel og en Enzo & C restaurant. Etape 3 er planlagt til at stå færdig i 2023, og vil samtidig markere den endelige færdiggørelse af udviklingsområdet Havneøen Vejle.

Kirk Property er 100 procent ejet af Kirk Kapital, et investeringsselskab ejet af familien Kirk Johansen.

 


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter