Fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken åbner til efteråret en ny restaurant i Vejle Nord, nærmere bestemt Exxit 59. Det er kædens 3. restaurant i Jylland, og Colliers International i Vejle har anvist KFC til lejemålet ved den jyske motorvej E45.

Kirk Kapital, som er hovedaktionær i Exxit 59, er udlejer af hele området, tidligere kendt som Danmarks Transportcenter – DTC, som i mange år har været et knudepunkt for transport, men i den senere tid har udvidet sig til også at omfatte andre former for erhverv og tilbud.

”Det er en attraktiv beliggenhed ved en meget benyttet afkørsel, og et Danmarks største pendlerområde, hvor der i forvejen findes bl.a. Lagkagehuset, The Diner og McDonalds, ligesom en lokal anerkendt italiensk spiserestaurant netop har offentliggjort planer om at åbne i området. Det er dermed et godt eksempel på, at succes giver mere succes, da flere koncepter tiltrækkes til området,” udtaler René Neesgaard, partner og direktør i Colliers Vejle.

CASA bliver entreprenør. Den nye KFC-restaurant bliver på ca. 460 kvm og med både siddepladser og drive-in.

Kentucky Fried Chicken er en amerikansk restaurantkæde, der – som navnet antyder - startede i Kentucky i 1952. I dag er der over 20.500 restauranter i kæden, der findes i 125 lande. I Danmark findes kæden i Tilst, Ishøj, Herning, Rødovre, på Rådhuspladsen i København og i Field's. Desuden er der en restaurant på vej i Odense, foruden den i Vejle.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030