Bang & Beenfeldt får nyt medejerskab: Blue Equity bliver del af ejerkredsen i den rådgivende ingeniørvirksomhed, som har specialiseret sig i renovering af den eksisterende bygningsmasse i København.

Hen over de seneste 10 år har Bang & Beenfeldt fokuseret kerneforretningen på renoveringsopgaver i København. Nu investerer kapitalfonden Blue Equity nu i Bang & Beenfeldt i den rådgivende ingeniørvirksomhed, der siden 1974 har ydet byggeteknisk rådgivning fra sit kontor på Christianshavn.

– Det har været afgørende at finde en investor, der både mentalt, styrkemæssigt og ikke mindst menneskeligt er en god, solid og ambitiøs sparringspartner i den fortsatte udvikling af Bang & Beenfeldt, siger Anders Bang Olsen, der er søn af en af grundlæggerne og dermed andengenerations-ejer af virksomheden. Han har de seneste år udfyldt rollen som bestyrelsesformand for Bang & Beenfeldt, men vender nu tilbage til hverdagen i en nyoprettet stilling som direktør for Forretningsudvikling.

– Partnerskabet med Blue Equity giver mulighed for at sætte mere tryk på forretningsudviklingen i de eksisterende forretningsområder og styrke vores organisatoriske og digitale kompetencer endnu mere samt forøge investeringer i nye forretningsområder, tilføjer Anders Bang Olsen.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

Gennem et stykke tid har man arbejdet på at finde en model for den fremadrettede ejerstruktur for at kunne fortsætte og styrke den positive udvikling, som Bang & Beenfeldt er inde i. Men det har hele tiden været vigtigt at finde en løsningsmodel, som ikke går på kompromis med virksomhedens DNA, der er rodfæstet i dyder som ordentlighed, høj faglighed i den byggetekniske rådgivningen og et godt blik for menneskerne i og omkring projekterne.

– Bang & Beenfeldt har en stærk position bygget på konsistent levering af kvalitet til tiden, stærke, tillidsbaserede og personlige kunderelationer samt effektiv løsning af kunders renoverings- og vedligeholdelsesbehov og problemstillinger, siger Thomas Gullacksen, Investment Director i Blue Equity.

Den nye konstellation i ejerkredsen er netop trådt i kraft og en ny bestyrelse etableret.

Fakta om ejerstruktur og ledelse i Bang & Beenfeldt

Om Bang & Beenfeldt
Bang & Beenfeldt blev stiftet i 1974 af Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt, og siden 2005 har Anders Bang Olsen stået i spidsen for selskabet suppleret af Claes Bohn-Willeberg som partner fra 2011.

Om Blue Equity
Blue Equity blev stiftet i 2013 med PFA, Danfoss fonden, Norlys og Lind Invest (Danske Commodities) som kerneinvestorer. Blue Equity samarbejder tæt med ledelsen i virksomhederne for at realisere værdiskabelse over ejerperioden, og bidrager til at gøre gode virksomheder bedre ved at sætte de bedste rammer for de rigtige mennesker, og stille kapital, viden og netværk til rådighed.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS