Køb og salg af fast ejendom foregår i høj grad via digitale løsninger og skal fungere på tværs af de mange forskellige aktører og trin i processen: Annoncering, fremvisning, bank, realkredit, tinglysning. Dette kræver, at den enkelte ejendomsmægler har et effektivt digitalt værktøj, som er udviklet specielt til formålet og som løbende opdateres, så det fungerer så effektivt som muligt i dagligdagen.

John Frandsen, en af Danmarks største ejendomsmæglere uden for kædesamarbejde, har skiftet til Flexya som leverandør af nyt bolig- og erhvervssystem. Digitale løsninger er ifølge mægleren langt vigtigere end at have butik på hovedgaden, for køberne kigger mest efter boliger på boligsiden.dk og andre digitale platforme.

- Vi efterspurgte et moderne og mobilt system, hvor ALT er tilgængeligt for vores mæglere ude hos kunderne. Flexya giver os effektiv sagsstyring, indbygget CRM og integrationer til alle vores samarbejdspartnere. Flexyas system giver os de bedste forudsætninger for at fortsætte vores planlagte ekspansion og give vores nuværende og kommende kunder en god og kompetent rådgivning. Da vi valgte Flexya var det også vigtigt, at Flexya kunne understøtte vores virksomhedsværdier. Vi er glade for, som nogle af de første i branchen, at være helt digitale, og at bruge en platform, hvor vores ønsker er med til at præge produktet. Og vi er særdeles tilfredse med at have søsat nye tiltag, som ikke før har været tilgængelige, siger direktør John Frandsen.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 28. november 2018.

Udvikling og integration af åbne platforme er det nye sort
Flexya er en del af et internationalt boom inden for ”proptech”, det vil sige teknologi til bygge– og ejendomssektoren. I lighed med andre proptech virksomheder, som udvikler cloudbaseret software, oplever Flexya en kraftigt øget efterspørgsel.

I dag er det helt normalt at have sine regnskaber i skyen, og store dele af de liberale erhverv kigger nu også den vej. Noget, som var utænkeligt for få år siden. Mæglerbranchen er allerede godt på vej, og virksomheder som Flexya giver de selvstændige ejendomsmæglere mulighed for blandt andet at indgå samarbejdsaftaler direkte med øvrige aktører.

- Vi er rigtig stolte over, at en af de største ejendomsmæglere i Danmark har valgt os som leverandør til deres mange forretninger, både bolig- og erhvervsmæglerne. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde. 2018 tegner til at blive et helt fantastisk år for Flexya. Det er især vores simple abonnementsmodel og et fuldt udbygget og velafprøvet mobilt system, der lokker kunderne til, siger direktør og stifter af Flexya, Martin Federspiel.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er en af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglere. 27 boligafdelinger og 5 erhvervs- og landbrugsafdelinger fordeler sig fra Aalborg i nord til Fredericia i syd og fra Grenaa i øst til Herning i vest.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030