Entreprenørvirksomheden Jönsson og Lyngby Boldklub har indgået et samarbejde om et trøjesponsorat. Som en del af samarbejdsaftalen Jönsson prydede de blå spilletrøjer, da spillerne søndag den 11. februar 2018 tog mod Brøndby IF på Lyngby Stadion. Samarbejdet er trådt i kraft.

Da Lyngby Boldklub i går løb på banen til hjemmekampen mod Brøndby IF, var det det med Jönsson som trøjesponsor.

- Lyngby Boldklub er en meget sympatisk klub med stolte traditioner og en unik talentudvikling. Vi vil gerne være med til at støtte projektet og sikre, at klubben kan fortsætte. Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at hjælpe klubben nu og her, siger Thomas Normann, administrende direktør i Jönsson.

- Vores håb er, at klubben overlever. Der skal nok komme mange flere sponsorer nu og med nye ejere, men der skal flere “Lyngby-friends” på banen her og nu, som jeg forstår det. Man kan blive medejer fra 50.000 og op til en million, så klubben kan få ro til at sikre eksempelvis en af de udenlandske interessenter. Som sponsor er vi stolte af, at der med vores og en række erhvervsfolks hjælp fortsat skal spilles Superliga-fodbold på Lyngby Stadion – startende idag fortæller Thomas Normann.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

Fra klubbens side er man både glad og rørt over en større sponsor så hurtigt i forløbet.

- Det viser jo alt om Lyngby-brandet, at en stærk og professionel entreprenør som Jönsson stiller op, endda mens klubben er ved at blive reddet. Jeg tror, at den professionelle nye ejerkreds, der bygger på kompetente og realistiske erhvervsfolk, allerede smitter. Jönsson-sponsoratets signalværdi er uvurderligt. Hele Lyngby håber, at det kan åbne døre til flere seriøse sponsorer, siger Birger Jørgensen, direktør i Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub har gennem den seneste tid kæmpet hårdt for overlevelse. Redningen kom i sidste ende fra lokale og regionale investorer. Den nye ejerkreds består foreløbigt af Mikkel Bo Jensen, Mads Byder, Jens Jensen, Karsten Hjarsø, Tommy Petersen, Thomas K. Hansen, Birger Jørgensen, Henrik Blom, Lars Bendixen, Frederik Heegaard og flere er på vej.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS