JFP har indgået totalentreprisekontrakt med Elf Development om at opføre byggeriet Terrassehaven med 139 boliger i IrmaByen i Rødovre.

Irma Byen udvikles på Irma-koncernens gamle domicilområde ved Korsdalsvej i Rødovre. I løbet af de kommende år ændrer grunden helt karakter, om end det ikoniske kaffetårn også fortsat bliver varetegn for området. Blandt de nye byggerier er Terassehaven, som skal opføres af JFP.

- Irma Byen bliver en ny, unik bydel i Rødovre, hvor storbyens moderne livsstil møder nærområdets tryghed og fællesskab. Visionen bag Irma Byen rammer tidsånden: Vi føler os alle tiltrukket af det urbane og byens kvalitet, men har samtidig et stærkt behov for fællesskab og tryghed. Irma Byens vision får netop de bedste elementer i by- og landlivet til at mødes. Trygheden og fællesskabet, som vi kender fra de små samfund, forener Irma Byen med moderne arkitektur, kort afstand til storbyen og moderne livsførelse, oplyser JFP.

NB! Rødovre investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. april 2016.

- De 139 boliger, JFP skal opføre, er med et elegant og moderne udtryk med murede facader, altaner og store vinduespartier. Desuden indeholder projektet penthouse-lejligheder, tagterrasser og parkeringskælder, lyder det videre.

Projektet forventes at blive påbegyndt i slutningen af 2015 og skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2017. Terrasehaven er tegnet af Gröning Arkitekter, der også står bag masterplanen for hele den nye bydel. IrmaByen udvikles af ELF Development.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens