Jeudan kom ud af 2018 med et resultat før skat på 766 millioner kr. mod 950 millioner kr. i 2017. Selskabet har en opkøbskapacitet på 3 milliarder kr.

Jeudan omsatte i 2018 for 1,58 milliarder kr. mod 1,33 milliarder kr. i 2017. Driftsresultatet på landede på 834 millioner kr. mod 768 millioner kr. i 2017, og resultat før kurs- og værdireguleringer blev på 655 millioner kr. mod 609 millioner kr. i 2017. De senest udmeldte forventninger til et resultat før kurs- og værdireguleringer på mere end 650 millioner kr. blev dermed indfriet

- Vi er tilfredse med, at 2018 var et år med fremgang. Resultatet er opnået på baggrund af Jeudans langsigtede forretningsstrategi. Strategien har gennem mere end 15 år udgjort grundpillen i vores måde at drive virksomhed på. Hver dag gør vi os umage med at yde et bidrag til især Københavns udvikling, blandt andet ved at være en foretrukken samarbejdspartner med kontor- og boliglejemål af høj kvalitet og tilhørende services samt en god arbejdsplads for vores mere end 500 medarbejdere. Vi noterer os i den forbindelse dels en pæn tilgang af nye kunder, dels en pæn tilgang af dygtige medarbejdere, siger administrerende direktør i Jeudan, Per W. Hallgren.

NB! København: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. september 2019.

Han påpeger, at 2018 blev endnu et år med fortsat gode konjunkturer, lavt udbud af velbeliggende og velordnede ejendomme samt fortsat stigende priser på ejendomsmarkedet.

- Jeudan har i det marked været mindre aktive end vanligt med hensyn til nye investeringer. Men med en opkøbskapacitet på mere end 3 milliarder kr. er vi rustet til at investere inden for vores strategi, hvis de rigtige muligheder byder sig, siger Per W. Hallgren.

Jeudan vurderer, at efterspørgslen efter boliglejemål i København fortsat er høj, hvilket medfører en fortsat høj aktivitet med opførelse af et betydeligt antal boligejendomme. Lejeniveauet har gennem flere år haft en pæn stigningstakt, og flere markedsdeltagere forventer at dette vil fortsætte. Det er dog Jeudans opfattelse, at markedet for større boliglejemål er mættet, og Jeudan ser en reel risiko for stigende tomgang og/eller en reduktion i lejeniveauet i markedet. I visse områder af København kan der allerede konstateres en begyndende tomgang i nyopførte boligejendomme, hvor der i enkelte områder er set tomgang på op imod 14 procent, fremgår det af regnskabet.

For 2019 forventer Jeudan et resultat før kurs- og værdireguleringer i niveauet 660-700 millioner kr. på baggrund af en omsætning på niveau med 2018.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri