Som led i et generationsskifte får Jeudan ny økonomidirektør. Samtidig ændres der i bestyrelsessammensætningen.

Bestyrelsesmedlem Søren B. Andersson tiltræder den 1. marts 2020 en stilling som økonomidirektør i Jeudan som led i et glidende generationsskifte i Finansområdet over de kommende år. Det skriver Jeudan i en selskabsmeddelelse.

Søren B. Andersson udtræder af bestyrelsen ved den kommende ordinære generalforsamling i april 2020. Det nuværende Finansområde opdeles i henholdsvis Økonomi og Finans, hvor Søren B. Andersson vil få ansvaret for Økonomi, herunder løbende perioderegnskaber og årsregnskab, skriver Jeudan.

- I mit virke de seneste 3 år i Jeudans revisions- og risikoudvalg og bestyrelse har jeg set en meget struktureret og betryggende regnskabsaflæggelse. Jeg ser frem til at videreføre og videreudvikle dette med den dygtige organisation, udtaler Søren B. Andersson i selskabsmeddelelsen.

Konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 23. januar 2020.

Finansdirektør Kim Christiansen, 58 år, vil indtil generationsskiftet er gennemført få ansvaret for Finans herunder værdiansættelse og finansiering. Efter gennemført generationsskifte vil Søren B. Andersson også overtage disse ansvarsområder, oplyser Jeudan.

Søren B. Andersson kommer fra Demant A/S, hvor han har været ansat i 12 år, senest som chef for Investor Relations og Strategi.

Direktionen i Jeudan udgøres fortsat af administrerende direktør Per W. Hallgren.

- Vi er meget tilfredse med, at Jeudan får muligheden for at udnytte de kompetencer, som Søren har bidraget med i bestyrelsesarbejdet, i et endnu tættere samarbejde som økonomidirektør i Jeudan, udtaler Per Hallgren i meddelelsen.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder