Den 15. januar 2020 tiltræder Jesper Wolthers stillingen som Country & HR Manager for de danske selskaber i ingeniør- og designvirksomheden AFRY.

Gennem de senere år er AFRY vokset markant i Danmark og det er denne vækst, som Jesper skal stå i spidsen for at konsolidere og videreudvikle. Det skriver AFRY i en pressemeddelelse.

- Danmark er et strategisk marked for AFRY. Der er et stort potentiale for at bygge en stærk og professionel platform, der kan levere de omstændigheder virksomheden behøver for at konsolidere sig på markedet til yderligere vækst gennem bæredygtige løsninger, agilitet og innovation. Jeg er meget glad for at få en så erfaren leder til AFRY. Jesper besidder alle de kvaliteter vi behøver for at tage virksomheden til det næste niveau på en fælles platform, udtaler Malin Frenning, der er Executive Vice President i AFRY.

Frederiksberg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2020.

Jesper Wolthers kommer til AFRY fra en rolle som Senior Director, Global HR Operations, GBS HR hos Falck. De seneste 12 år har han arbejdet med HR i komplekse internationale organisationer, hvor han har været med til at sikre optimale strukturer til at understøtte de ydelser, virksomhederne leverede til deres kunder.

Med opkøb af virksomhederne Midtconsult, Gottlieb Paludan Architects og P.A.P er AFRY i Danmark siden 2017 vokset fra 150 til ca. 600 medarbejdere, der arbejder med bæredygtige løsninger inden for byggeri, energi, infrastruktur, belysning, arkitektur og avanceret automation og proces.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS