Direktør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, har valgt at takke ja til nye udfordringer uden for DSB og stopper i virksomheden den 31. december 2019.

Direktør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, stopper i virksomheden den 31. december 2019.

- Jeg vil gerne takke Jes Transbøl for en formidabel indsats i spidsen for DSB Ejendomme i de seneste fem år. Jes har opnået fantastisk flotte resultater på tværs af de mange arbejdsområder i DSB Ejendomme, der i dag fremstår som en kundefokuseret, professionel og effektiv organisation. Nu er det vigtigt, at vi hurtigst muligt får en kvalificeret afløser på plads, og vi har derfor allerede sat en rekrutteringsproces i gang, udtaler økonomidirektør i DSB, Thomas Thellersen Børner.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

DSB Ejendomme har udviklet sig til i dag at være en bred og kompleks organisation med 230 medarbejdere, der håndterer alt fra daglig rengøring og vedligehold på stationer til kommerciel ejendomsudvikling af for eksempel den kommende bydel ”Jernbanebyen” på Vesterbro. Udover det har DSB Ejendomme en af Danmarks største og mest varierede ejendomsporteføljer, som skal forvaltes økonomisk ansvarligt med respekt for kundernes, virksomhedens og jernbanens behov.

- Først og fremmest har jeg været utrolig glad for min tid i DSB, og det har derfor heller ikke været nogen nem beslutning at stoppe. Jeg har sammen med mine medarbejdere været på en fantastisk spændende rejse, hvor vi i høj grad er lykkedes med at få DSB Ejendomme på landkortet. Viften af arbejdsopgaver er enorm bred, og DSB Ejendomme har fået en større rolle i DSB’s strategi om et konkurrencedygtigt og markedsorienteret DSB, og jeg glæder mig til at følge udviklingen i årene, der kommer, siger afgående direktør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.

Jes Transbøls fremtidige kolleger er endnu ikke orienteret, så det er først den 1. december muligt at offentliggøre, hvilken virksomhed han skifter til.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder