Med titlen som direktør for JCN Bolig bliver Flemming V. T. Rasmussen den første direktør udenfor Nielsen familien i firmaets 73-årige historie.

Totalentreprenørfirmaet JCN Bolig har med virkning fra d. 1. februar udnævnt Flemming V. T. Rasmussen som ny direktør. Flemming V. T. Rasmussen har om få måneder været 10 år hos JCN Bolig.

- Jeg har i min tid hos JCN Bolig fået en utrolig god oplæring i byggebranchen af Flemming Skov Nielsen, som hidtil har bestredet direktørposten. Efter læretiden vil jeg påstå, at jeg kender de fleste processer og ”gamet” i byggebranchen. Uden den oplæring havde det ikke været muligt for mig at bestride den nye stilling, udtaler Flemming V. T. Rasmussen.

Flemming V. T. Rasmussen blev ansat hos JCN Bolig i 2004 som resultat af Flemming Skov Nielsens syn på fremtiden. Han kunne se, at kravene til firmaet var store ved at gå fra fagentrepriser til totalentrepriser, hvorved kompetencerne skulle være markant større på det administrative og styringsmæssige område. Det kombineret med bygherrernes forøgede krav til totalentreprenøren i form af prækvalifikationer, tilbudsgivning, forhandling, mv. resulterede i ansættelsen af Flemming V. T. Rasmussen.

Siden 2004 er omsætningen hos JCN Bolig blevet 4-doblet, ligesom en finanskrise midtvejs har øget kravene til byggebranchen betragteligt. Det er derfor 2 personer, som er kommet tæt ind på livet af hinanden, som nu rykker endnu tættere sammen.

- Vi har på fornem vis formået at kombinere vores baggrunde. Min store erfaring fra byggebranchen, jeg er jo opvokset i JCN Bolig. Og Flemming V. T. Rasmussens baggrund fra Handelshøjskolen og A.P. Møller, fortæller Flemming Skov Nielsen.

Med udnævnelsen af Flemming V. T. Rasmussen til direktør bliver Flemming Skov Nielsen Bestyrelsesformand og ejerleder. Flemming Skov Nielsen vil stadig have sin daglige gang hos JCN Bolig, men altså fremadrettet ikke med ansvaret for den daglige drift. I stedet vil fokus være på de overordnede strategiske linjer, samt ikke mindst et større fokus på de mange byggepladser, som Flemming Skov Nielsen sætter en ære i at besøge, så han med egne øjne kan følge stadet.

Med direktørskiftet bliver det Flemming V. T. Rasmussens fornemste opgave at realisere strategien om, at blive en af landets bedste totalentreprenører indenfor boligbyggeri. Efter 73 år, hvor firmaet har opført alt fra lagerbygninger til flotte domiciler, så er blikket strategisk rettet mod boliger. Noget som allerede har givet pote.

- Siden vi rettede blikket mod boliger, samt lanceringen af JCN Bolig i oktober måned, så har vi fået et meget stort antal henvendelser. Det er med tilfredshed, at vi kan notere den største ordrebeholdning samt pipeline i firmaets historie. De professionelle aktører indenfor boligområdet har virkelig fået øjnene op for vores kvaliteter. Det drejer sig både om rådgivere og professionelle bygherrer, store som små, konstaterer Flemming V. T. Rasmussen.

- Dog glemmer vi ikke vores fortid. Derfor kan vi stadig finde ud af at bygge andet end boliger, selvom det er vores udadvendte fokus, supplerer Flemming Skov Nielsen.

JCN Bolig er repræsenteret i Vildbjerg og Aarhus. Fokus er på boligbyggeri indenfor områderne plejeboliger, ungdomsboliger, etageboliger og tæt/lav boliger. Herudover indgår Frifeldt Huse i JCN Bolig, som er en af Danmarks førende typehusproducenter af sommerhuse. JCN Bolig beskæftiger 60 ansatte og omsætter for et større 3-cifret millionbeløb.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Styring af bygge- og anlægsprojekter - økonomisk optimering. Konferencen afholdes d. 2. april 2014

NB! ByensEjendom afholder konferencen: EU's nye udbudsdirektiver. Konferencen afholdes d. 24. april 2014


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter