Jacob Quistgaard fra Home Køge taler om prisudviklingen, udbud og efterspørgsel på boliger i Køge på konferencen: Køge investerer 23 milliarder i byudvikling, som afholdes d. 16. november 2017 i Køge

Køge forventes at opleve en befolkningstilvækst på over 9.000 indbyggere frem til 2028 og der skal bygges lidt over 3.600 boliger i samme periode. Store boligbyggerier er gået i gang i bl.a. Køge Kyst og flere store arealer er udlagt til boligbyggeri. Hvordan vil boligmarkedet i Køge udvikle sig og hvad vil etableringen af de mange nye arbejdspladser og hurtigforbindelsen til København betyde for boligbyggeri i byen? Prisudvikling, udbud og efterspørgsel på boliger.

NB! Køge investerer 23 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 16. november 2017.

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende 10 år. Med til at drive udviklingen er udvidelsen af Køge Bugt motorvejen, samt den hurtige togforbindelse til København og Ringsted, og videre til Hamborg. Hermed kommer Køge med godt 59.000 indbyggere i hele kommunen til at stå endnu stærkere som trafikknudepunkt, logistikcentrum og bosætningssted på Sjælland.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030