Selskab har købt et 35.000 kvm stort areal i det sydlige Randers. Her skal der opføres en produktions- og administrationsbygning på knap 18.000 kvm.

Den internationale virksomhed Sekura Cabins, som laver individuelt tilpassede førerkabiner til blandt andet entreprenørkøretøjer, bygger en ny produktions- og administrationsbygning i det sydlige Randers. Det er DS Flexhal som opfører fabrikken, der står klar til overdragelse i juli 2021.

Sekura Cabins startede i 1957 og hører i dag hjemme på Clausholmvej i Randers. De 162 medarbejdere flytter ind i det nye domicil i august 2021.

- Det glæder vi os meget til. Vi er startet med at tegne det optimale flow i produktionen og først derefter sætte vægge omkring. Det betyder, at vi nu får en tidssvarende, lys og lækker fabrik, der understøtter vores produktion. Vi får samtidig en placering i et område, der har en rigtig god beliggenhed tæt på vigtig infrastruktur, siger Carsten Tønnes, administrerende direktør i Sekura Cabins, i en pressemeddelelse.

NB! Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

Det er investeringsselskabet Pareto Securities, der har købt 35.000 kvm jord i Sdr. Borup i det sydlige Randers og bygger 17.730 kvm. Det bliver herefter udlejet på en langtidskontrakt til Sekura Cabins.

- Vi er i DS Flexhal stolte over at være blevet valgt til at opføre den ny produktions- og administrationsbygning for Sekura Cabins A/S. Det har været en meget fin for-dialog omkring byggeprocessen, hvor vi har oplevet et supergodt og smidigt samarbejde med Randers Kommune. Vi glæder os meget til at tage første spadestik til det spændende byggeri i april 2020, siger Anette Storm, direktør i DS Flexhal.

Dokumenterne på overdragelse af den 35.000 kvm store erhvervsgrund blev underskrevet tirsdag 26. november 2019.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS