Investeringsplatform med 35 medarbejdere og 1 million medlemmer rykker ind i Carlsberg Byen.

Public.com, der har iværksætter Jannick Malling som medstifter, flytter sit danske udviklingskontor til det nyopførte Fristrup Hus. Ifølge stabschef hos Public.com i Danmark Jeppe Sigfusson skal det nye kontor være med til at kickstarte en 3-dobling af den danske stab, der i dag består af 35 medarbejdere.

- Vi har nu over 1 million amerikanske medlemmer på investeringsplatformen, og det stiller høje krav til vores teknologier at vokse i dette tempo. Samtidig skal vi hele tiden bygge nye funktioner, som kan gøre aktiemarkedet mere tilgængeligt og lære vores medlemmer at investere. Derfor skal det danske kontor vokse markant, og jeg kan ikke forestille mig et bedre og mere attraktivt sted at gøre det fra, siger Jeppe Sigfusson.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

Public.com startede i 2019 og rundede allerede i foråret 2021 1 million medlemmer. Public.com vil gøre det amerikanske aktiemarked tilgængelig for alle, og teknologierne, der skal gøre det muligt, skal blandt andet udvikles og ledes fra Fristrup Hus. Kontoret rummer 1.671 kvm og med Kammas Have og Halmlageret som nærmeste naboer.

Hos Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der står for udviklingen af den gamle bryggerigrund, vækker det stor glæde, at en virksomhed som Public.com vælger den nye bydel.

- Vi er utrolig glade for, at vi kan tiltrække en fintech virksomhed som Public.com. Vi glæder os til at byde velkommen til de mange nye medarbejdere, som kommer til et helt nyt og moderne hus, og som vi håber vil nyde og bruge området som mere end bare en arbejdsplads, siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter