Elektrikers domicil gennem 50 år er blevet solgt til ejendomselskab, som nu vil omdanne den til ejerlejligheder.

Gennem knap 100 år og 3 generationer har C.O. Olver El-anlæg udført el-opgaver for virksomheder og private, og de seneste 50 år er virksomheden drevet fra Dronning Olgas Vej 31 på Frederiksberg.

Den nuværende indehaver Carsten Olver har valgt at gå på pension og har nu truffet beslutningen om at sælge både el-virksomheden og ejendommen. Kontiki Ejendomme har købt ejendommen med planer om at opdele i ejerlejligheder, og EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget.

- Jeg kontaktede EDC Erhverv Poul Erik Bech allerede i oktober 2019, da jeg ikke var klar til et øjeblikkeligt salg, men var nysgerrig på, hvad ejendommen kunne omsættes for. Det ændrede sig dog i efteråret 2020, da en af lejerne i boligdelen opsagde sit lejemål. Det er naturligvis et stort plus, at køber har mulighed for at disponere over lejemålet, og rådgivet af mægler Michel Thodsen besluttede jeg derfor, at tidspunktet var for godt til at lade være med at sælge, udtaler Carsten Olver.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud underlagt BR18. Konferencen afholdes den 3. november 2021.

Ejendommen på Frederiksberg består i dag af 2 lejeboliger i forhuset og erhverv i baghuset. 

- Vi er endnu ikke fast besluttet på, hvordan vi bedst udnytter stedets potentiale, men vi har i hvert fald planer om at udstykke ejendommen i 3 eller 4 ejerlejligheder, og vi overvejer også at konvertere baghuset fra erhverv til beboelse, siger medejer af Kontiki Ejendomme, Tommy Paulsen.

Investeringsejendommen på Dronning Olgas vej 31 består af 216 kvm bolig, 240 kvm erhverv, 228 kvm kælder og et grundareal på 519 kvm.

- Ejendommen er velbeliggende på Frederiksberg på en stille og eftertragtet villavej, der indrammes af Godthåbsvej, Falkoner Allé og Ågade. I området er der blandet bolig og erhverv, hvor typisk forhusene er udnyttet som boliger og baghusene som erhverv - ligesom det i dag er tilfældet med Dronning Olgas vej 31. Der har været en overvældende, men ikke overraskende, stor interesse for ejendommen, og vi kom op på 30 fremvisninger, fortæller Michael Thodsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS