Colliers Aalborg har formidlet handlen af den 12.670 kvm store ejendom beliggende på en godt 132.000 kvm stor grund på Niels Bohrs Vej i Frederikshavn. Ejendommen blev i sin tid opført til lysvirksomheden Martin Professional (nu Harman Professional).

MH Invest Nord har købt fabriksejendommen på Niels Bohrs Vej i Frederikshavn med henblik på at leje lokalerne ud. Med reference til Martin Professional omdøbes ejendommen nu til Light House. Med det ønsker den nye ejer desuden at signalere, at ejendommen skal fungere som et fyrtårn for innovation og driftighed i Frederikshavn.

- Ejendommen har stået tom siden 2016, hvor Harman flyttede produktionen til Ungarn, så det er glædeligt, at der igen kommer liv i de ikoniske bygninger, siger erhvervsejendomsmægler Nils Gadensgaard, Colliers Aalborg.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 15. januar 2019.

- Ejendommen blev opført i 2002 med fokus på kvalitet og design, og man tænkte anvendelighed og fleksibilitet ind. Derfor er jeg sikker på, at de sidste kvadratmeter hurtigt bliver lejet ud, for industrilejemål i den kvalitet hænger ikke på træerne, tilføjer han.

Blandt de første lejere er blandt andet Body Bike International, der producerer motionscykler.

NB! Jylland: Udlejning af erhvervslokaler - nye vinkler. Konferencen afholdes d. 20. marts 2019.

- Vi har været glade for vores nuværende faciliteter på havnen, men glæder os til at flytte ind i en topmoderne fabrik med god plads til at vokse og med suveræne rammer for vores medarbejdere, fortæller Uffe Asbjørn Olesen, der er direktør i Body Bike International.

Der er fortsat 6.000 kvm produktions- og lagerfaciliteter, samt 500 kvm kontor til leje. Interesserede kan henvende sig til Nils Gadensgaard hos Colliers Aalborg på telefon 61 20 16 74.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning