Et 37.000 kvm stort Ikea-varehus skulle åbne i begyndelsen af 2020 på Kalvebod Brygge i København, men stigende nethandel får nu Ikea til at udskyde åbningen af varehuset, som desuden bliver mindre end oprindeligt planlagt.

Lokalplanen for Ikeas kommende varehus på Kalvebod Brygge blev vedtaget i juni 2017, og efter Ikea meldte dengang ud, at varehuset ville åbne i 2020. Ifølge Politiken udskydes åbningen dog.

- Vi er ved at redefinere varehuset, som bliver mindre end planlagt. Det er endnu ikke muligt at sige, hvor stort varehuset bliver, siger ekspansionschef Anders Lyhne Nordtorp fra Ikea Danmark til avisen.

NB! Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 24. maj 2018.

- Det er ikke muligt for os at åbne city-varehuset i 2020, og det er for tidligt at sige noget om, hvornår det åbner, uddyber han.

Dorte Mandrup har tegnet det kommende Ikea-varehus samt et 21.000 kvm stort Cabinn-hotel med 1.250 værelser, der ligeledes indgår i masterplanen for området. Desuden opføres 500 ungdomsboliger fordelt på 16.000 kvm i 2 kaktusformede boligtårne, som BIG, Høpfner og Catella står bag.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter