Ikano Bolig har flere danske investeringer på vej og opruster derfor med projektudvikler, der hentes fra Newsec.

Ikano Bolig har investeret et 3-cifret millionbeløb i et tidligere industriområde i Ballerup, som er et område, der skal omdannes til attraktive boliger. Projektet i Ballerup dog er blot det seneste udviklingsprojekt, og Ikano Bolig har flere investeringer i pipeline. Derfor har ejendomsudvikleren hentet ekstra forstærkninger i form af Oskar Ketels i en nyoprettet stilling.

- Det er spændende at blive en del af et selskab, der vækster, og som har så store ambitioner, som Ikano Bolig har. Ikano Bolig har nogle unikke værdier, som jeg ser fem til at blive en del af. Jeg glæder mig til at udvikle nye projekter og blive en del af denne spændende udvikling, siger Oskar Ketels.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Oskar Ketels har 4 års erfaring som ejendomsmægler og har senest været ansat som junior erhvervsmægler hos Newsec. Han har erfaring med salg og udlejning af boliger og kontorlejemål. Hos Newsec beskæftigede Oskar Ketels sig med Dades portefølje som en del af erhvervsudlejningsteamet.

- Vi har en voksende portefølje af udviklingsprojekter i området omkring København. Vi har et stærkt fundament og en langsigtet strategi, som gør det muligt at fokusere på investeringer og udvikling. Derfor ser vi også hele tiden på, om der dukker attraktive investeringsmuligheder op. For at løfte den opgave har vi brug for ekstra hænder, og vi er meget glade for at byde Oskar velkommen, udtaler Henrik Ankersen, som er senior projektudvikler i Ikano Bolig.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS