Opførelse af Kultur- og Bevægelsespark Høng udbydes nu i storentrepriser. Projektet, som skal rumme bevægelsesaktiviteter lige fra skoleidræt og motionister til sportsbegivenheder og kulturelle arrangementer, har været undervejs i et par år, og byggeriet forventes at gå i gang i slutningen af 2018 eller begyndelsen af 2019.

Den nye hal på 2.388 kvm og tilhørende udendørs sports- og motionsfaciliteter på 3.800 kvm vil koste 45 millioner kr. at bygge. Den opføres i forbindelse med den eksisterende hal. Projektet er støttet af Lokale og Anlægsfonden med 10 millioner kr.

Det nye anlæg forsynes med en række såkaldte mellemzoner, der skaber nye mødesteder og sammenhænge på tværs af aktiviteter, opholds- og naturområder. Arkitekturen er skabt som et loop omkring den eksisterende idrætshal, hvilket gør det muligt for brugerne af den nye kultur- og bevægelsespark at deltage i alle aktiviteter.

Kalundborg Kommune er bygherren på projektet, der er tegnet af Ebbeskov + Elkiær Elkiær + Ebbeskov Arkitekter i samarbejde med JJW Arkitekter, Bisgaard Landskab og Balslev Ingeniører.






Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter