Efter en lang årrække, hvor IBO Erhvervsmæglere og EDC Erhverv Poul Erik Bech har ligget side om side og kæmpet om erhvervskunderne i Herlev og omegn, så har de 2 netop slået pjalterne sammen.

IBO Erhvervsmæglere har løst over 7.000 opgaver i ejendomsbranchen siden 1979. Nu sælger stifter og ejer af IBO Erhvervsejendomsmæglere, Carsten Thieme, sit livsværk til EDC Erhverv Poul Erik Bech. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Vi har i mange år kæmpet dør om dør med EDC Erhverv Poul Erik Bech om erhvervskunderne i området. Vi har altid haft en dyb respekt for hinandens arbejde, og vi har samme professionelle og servicemindede tilgang til vores kunder. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at det var EDC Erhverv, der skulle overtage mit livsværk, når jeg besluttede mig for at gå på pension, siger Carsten Thieme.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

IBO har løst opgaver for Novo Nordisk, Danfoss, Radiometer, Den Kgl. Mønt (Nationalbanken), ATP Ejendomme, Jeudan, Danica Ejendomme, Aberdeen Asset Management Denmark, Robert Bosch, Stensdal Group, MT Højgaard, Bech Bruun, HMN og ABB og mange flere, fremgår det af meddelelsen.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 60 boligbutikker, 17 erhvervscentre og har over 500 medarbejdere.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

- Poul Erik Bech og jeg har begge kendt Carsten Thieme fra IBO lige siden vi alle startede op i mæglerbranchen for 40 år siden. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været forbi og banke på døren flere gange gennem årene, så fra vores side har der aldrig været nogen tvivl om, at vi ser rigtig mange fordele ved at købe IBO og få deres dygtige medarbejdere ombord og adgang til en række nye spændende kunder og samarbejdspartnere, siger Erhvervsdirektør, Jørgen Jørgensen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi har allerede en rigtig stærk erhvervsmæglervirksomhed i Herlev, så aftalen er, at vi overtager den lokale erhvervsmægler og partner Mark Backhausen og erhvervsmægler Preben Oening-Gjesing til vores erhvervscenter i Herlev. Samtidig overtager vi også erhvervsmægler Christian Mercier, der er startet på vores hovedkontor i Bremerholm i København i vores Koncernkunde-afdeling, hvor han skal arbejde med kunder inden for erhvervskontorer i København og omegn, så vi glæder os til at få IBO med ombord til gavn
for vores mange kunder, slutter Jørgen Jørgensen.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS