I november 2016 åbner Nordic Hotel Consulting (NHC) kontor I Helsinki, for at imødekomme det voksende behov for hotelrelateret rådgivning på det finske marked, samt for at yderligere styrke NHCs position som det førende nordiske hotelrådgivningshus.

Markedet i Helsinki er under kraftig udvikling i disse år. Der er lige nu 1.500 nye hotelværelser på vej i den finske hovedstad, hvilket svarer til en kapacitetsstigning på omkring 17 procent. Efterspørgsel og omsætning er også opadgående, og i 2. kvartal af 2016, lå omsætningen per hotelværelse til rådighed 15,6 procent højere end samme kvartal året før.

- Interessen i hoteludvikling og -investering er stigende i disse år, som følge af opadgående driftsresultater i Helsinki, samt hele Finland. Vi forventer en betydelig efterspørgsel for hotelrådgivningsservices fra både ind- og udenlandske spillere. NHC er godt positioneret til at imødekomme en sådan efterspørgsel, grundet virksomhedens omfattende viden, erfaring, netværk, og tilstedeværelse både nationalt, pan-nordisk, samt internationalt, udtaler Jan-Erik Lagerström, som vil stå i spidsen for NHCs aktiviteter i Finland.

Jan-Erik Lagerström har over 20 års erfaring i den finske hotel og restaurant branche, blandt andet inden for salg og marketing, revenue management og drift. Her har han varetaget lederstillinger hos førende hotelvirksomheder i Finland.

NB! Udvikling af hotelmarkedet 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.

Blandt andet har Jan-Erik repræsenteret brand som Radisson Blu Hotels, Sokos Hotels, Crowne Plaza Hotels, Hotel Indigo, Holiday Inn Hotels og Cumulus. Endvidere, har han arbejdet som seniorrådgiver hos Cristie + Co, hvor han dækkede Norden og Baltikum. Jan-Erik har en bachelorgrad i International Hospitality Management fra Florida Metropolitan University.

- Vi har længe ønsket at kunne dække det finske marked, således at vi fysisk er tilstede i alle nordiske hovedstæder og fordi vi oplever en stigende efterspørgsel for rådgiverydelse og køb/salg inden for hotelindustrien i Finland. Vi glæder os til at arbejde sammen med Jan-Erik, som har en omfattende og mangeårig erfaring inden for den finske hotelbranche, udtaler Knud Larsen, Partner i NHC.

Nordic Hotel Consulting (NHC) blev grundlagt i København i 2004. Siden har NHC udviklet sig til at blive det førende hotelrådgivningsfirma i Norden, med 16 specialiserede konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Reykjavik og nu i Helsinki. NHCs services omfatter markeds- og feasibilityanalyser, operatørsøgning, kontraktforhandling, driftsoptimering, forretningsplaner, interim management, investerings- og transaktionsrådgivning, vurderinger, asset management, sparådgivning, samt turismeplanlægning og rådgivning.

For mere information, se NHCs seneste kvartalsrapport (PDF), som dækker de 5 nordiske hovedstæder.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland