Arp-Hansen vil udvide sit Wakeup-hotel i Borgergade i København med 250 værelser. Dermed komme hotellet op på 750 værelser og bliver Danmarks 3. største.

Ifølge Standby.dk vil Arp-Hansens 2-stjernede Wakeup Hotel i Borgergade står klar med 750 værelser i 2020/21. Det fortæller koncernchef Dorte Krak fra Arp-Hansen til mediet.

- Wakeup har været en stor succes; vi kan i dag næsten ikke ”proppe” flere gæster ind. Men der vil gå nogle år før udvidelsen i Borgergade er på plads. Foreløbig venter vi på en lokalplan, ifølge den skal vi have revet et parkeringshus ned for at få plads til de cirka 250 ekstra værelser på Wakeup-hotellet. Så der kan gå nogle år inden udvidelsen er klar, vi forudser i øjeblikket, at det bliver mellem 2020 og 2021, siger hun til Standby.dk.

NB! Nordhavn - de store projekter 2018-2035. Afholdes d. 4. september 2018.

Hun fortæller videre, at det med dagens priser som tommerfingeregel koster 1,5 millioner kr. at opføre et hotelværelse i København.

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt det nye Steel House Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 22 procent af værelseskapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler samt én kongressal.

NB! Generationsskifte af ejendom. Afholdes d. 9. oktober 2018.

Kæden opfører desuden et nyt Wakeup-hotel med 585 værelser på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge. Hotellet forventes at være klar til åbning i begyndelsen af 2019.  Med det nye hotel har koncernen i alt 4.350 værelser i København og Aarhus.

I 2017 år havde Arp-Hansens hoteller ifølge Standby.dk en gennemsnitlig belægning på 77 procent og fik solgt næsten 1 million hotelværelser. Der var yderligere omkring 2 millioner gæster til møde og konferencer på kædens hoteller. Omsætningen for sidste år er endnu ikke gjort op, men den forventes næppe lavere end i 2016, hvor kæden omsatte for over 1,1 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse