I en verden af zoom-møder, hybrid-møder og begrænsninger for fysiske møder, er der brug for alternativer. Derfor åbner københavnerhotel et tv-studie.

På Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder man nu, at virksomheder kan booke et "all-inclusive" tv-studie med professionelle teknikere og kamerafolk, som sørger for at alt spiller.

- Vi vil selvfølgelig helst byde møde- og konferencegæster velkommen fysisk på hotellet. Men vi ser også et behov for andre løsninger i disse dage. Både fra dem, som gerne vil begrænse de fysiske møder, og fra dem som simpelthen ikke har mulighed for at afholde deres internationale events på grund af lukkede grænser. Det behov vil vi gerne opfylde, og med Creative Technology’s professionelle udstyr og kompetencer er det blevet muligt, siger Martin Glensted, der er salgsdirektør hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

Hotellets tv-studie kan tilpasses hvert enkelt arrangement. Ønsker man eksempelvis at have et publikum, kan hotellet under de nuværende restriktioner huse 125 siddende tilskuere.

Med løsningen fra Creative Technology, kan virksomheden, der afholder et event, selv bestemme, om det skal live-streames via virksomhedens hjemmeside, sociale medie-kanaler, en betalingsside eller on-demand.

- Det er for eksempel ideelt i forbindelse med produktlanceringer, foredrag og globale konferencer, fordi man kan se med i exceptionel god kvalitet, uanset hvor man befinder sig, siger Martin Glensted.

Clarion Hotel Copenhagen Airport er en del af Nordic Choice Hotels. Hotellet har mødefaciliteter i og ved lufthavnen, en nyåbnet restaurant, bar og 383 værelser.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS