I begyndelsen af 2020 åbner Horsens Lift en ny afdeling i Middelfart. Udvidelsen placerer Horsens Lift tættere på Trekantområdet og den erhvervsudvikling, der er i området. Medarbejdere følger trop.

Horsens Lift udvider forretningen, når administration og værksted flytter til Middelfart, på Strib Landevej. Majoriteten af medarbejdere flytter med, bortset fra 2 chauffører der bliver tilbage i Horsens og varetager lager og produktudlevering af op til 320 forskellige lifte. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Med udvidelsen i Trekantområdet får vi en attraktiv platform for yderligere vækst i et område, hvor erhvervsudvikling er i højsædet, og hvor vores kunder i bygge- og anlægsbranchen har store aktiviteter. Vi er spændte på fremtiden og starten af 2020, udtaler Esben Jensen, indehaver af og direktør hos Horsens Lift, i meddelelsen.

Vejle: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

Kunderne hos Horsens Lift stiller i dag større krav til forskellige kvalitetscertificeringer, og det fokus bliver gradvist vigtigere i fremtiden. Ifølge Esben Jensen skal der være styr på den generelle sikkerhed, men miljøhensyn og høj driftssikkerhed står også højt på især de store kunders ønskeseddel.

– Vores sortiment bliver løbende udskiftet og udvidet, hvilket sikrer de nyeste produkter til vores kunder, ligegyldigt brugsmål. Sammen med den attraktive DRA-certificering sikrer vi dermed størst mulig interesse fra vores kunder, siger Esben Jensen, der pointerer, at udvidelsen af de fysiske rammer giver DRA-certificeringen endnu bedre vilkår.

NB! Horsens: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

DRA er en standard, som Dansk Byggeri står bag, hvor liftudlejere skal leve op til en række krav inden for miljø, arbejdsmiljø og kvalitet blandt udlejningsmaskinerne.

Grundet travlhed blev virksomhedens 25-års jubilæum tilbage i 2018 ikke fejret, og det skal revancheres i det nye år, når den nye afdeling i Middelfart bliver en realitet. Fejringen kommer dog først på benene, når udvidelsen er helt på plads.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning