Copenhagen Property Investment er i samarbejde med Freja Ejendomme i gang med at omdanne den 2.650 kvm store ejendom, som tidligere husede Klima- Energi- og Bygningsministeriet, til 26 familielejligheder.

Holsteins Palæ er opført i 1687 og ligger på Stormgade 10 og 12 ved siden af Nationalmuseet i Københavns centrum. Freja købte de 2 ejendomme, da Klima- Energi- og Bygningsministeriet rykkede ud.

Bygningen vakte interesse på det københavnske ejendomsmarked, og ved årsskiftet 2014-2015 solgte Freja ejendommen til en række investorer rådgivet af Artha Kapitalforvaltning. Nu omdanner Copenhagen Property Investment ejendommen til familielejligheder.

NB! Omdannelse fra offentlig byg og erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 9. februar 2016.

- Visionen er at skabe lækre lejligheder til moderne familier, der respekterer bygningens unikke historie og fremhæver de flotte arkitektoniske detaljer, siger administrerende direktør Maria Brunander fra Copenhagen Property Investment.

Totalrenoveringen af Stormgade 12 forventes at være færdig ved udgangen af 2015, mens Stormgade 10 forventes klar i foråret 2016. I alt kommer 26 nye lejligheder til salg og et unikt byhus. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Freja ejendomme.

- København rummer mange fine gamle bygninger. Når de skifter funktion, gælder det om at sikre de bedst mulige betingelser for at udfolde potentialet. I Freja sørger vi for at facilitere dialogen med køber, købers rådgivere og myndighederne, så projektet udføres i respekt for kulturarven på en måde, der også kommercielt giver mening, fortæller udviklingsdirektør i Freja ejendomme Carsten Rasmussen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder