Hollandske Bouwfonds Investment Management har investeret 232,3 millioner kr. i en 8.120 kvm stor boligejendom med 82 lejligheder, som skal stå færdig i 2018 i Irmabyen i Rødovre. Det nye bykvarter udvikles af ELF Development.

Irmas 135.000 kvm gamle domicilområde omkring kaffetårnet i Korsdalskvarteret i Rødovre er i fuld gang med at blive omdannet til en ny, funktionsblandet bydel med 3.500 indbyggere. Bag udviklingen står ELF Development, og ifølge Børsen er der stor interesse blandt investorer for den nye bydel.

- Vi er tæt på at have afsluttet alle de salg, vi ønsker at lave i forhold til institutionelle investorer. Så resten bliver overvejende ejerboliger, som vi selv står for. Der er måske plads til et salg mere, og så er det det, siger Ludvig Find, administrerende direktør for ELF Development, til avisen.

NB! Udvikling for milliarder mellem København og Køge (Vestegnen). Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

Senest har Hollandske Bouwfonds Investment Management investeret 232,3 millioner kr. i 8.120 kvm stort boligprojekt med 82 lejeboliger lige ved siden af det ikoniske kaffetårn. Også Samrådets Boligfond, Eurodan Huse og Oxdal har købt ind i Irmabyen.

ELF Development indtil videre solgt boliger fordelt på 4 projekter for 464 millioner kr. siden salgsstart i efteråret 2015. I alt opføres der 1.150 boliger fordelt på 105.000 kvm samt 10.800 kvm erhverv i bydelen, hvor der lige nu er byggeaktivitet på 7 ud af i alt 22 byggefelter. Inden udgangen af 2016 forventes yderligere 2 projekter igangsat.

Rødovre Kommune har ikke lagt skjul på, at man gerne ser den nye bydel koblet op på en metrolinje mellem Flintholm og Rødovre Stationer. Beregninger fra Tetraplan har vist, at det vil koste 8,9 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter