Hoffmanns samarbejdsmodel udgør stadigvæk 80 procent af omsætningen. En samarbejdsmodel, hvor selskabet tidligt i processen samarbejder om projektets tilblivelse sammen med arkitekt og ingeniør.

Hoffmanns resultat for 1. halvår 2019 er et ”rent entreprenørresultat”, da projektudviklingen af 115 boliger på Amager Boulevard er afsluttet. Omsætningen i 1. halvår 2019 endte på 897 millioner kr. mod 843 millioner kr. i samme periode i 2018. Halvårsresultatet landede på 48,5 millioner kr. mod 52,2 millioner kr. i 1. halvår 2018.

- Det gode resultat skyldes i høj grad Hoffmanns rygrad om at bemande vores projekter med de rette kompetencer, og herudover Hoffmanns medarbejderes evner til at sætte sig ind i kundens behov og businesscase, udtaler Torben Bjørk Nielsen, administrerende direktør.

På 80 procemt af Hoffmanns projektportefølje sidder selskabet med i tilblivelsen helt fra start (fase 1), hvorefter projektet overgår til udførelse (fase 2), når projektforslaget er udarbejdet. I øjeblikket er Hoffmann i gang med projekter (fase 1) for 750 millioner kr.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

Hoffmann har fået færdiggjort en lang række projekter, herunder udviklingen af 115 boliger på Amager Boulevard, Dansk Hydraulisk Institut (DHI) samt Sct. Jørgens Park. I forbindelse med færdiggørelsen af disse projekter, har sleskabet fået frigivet medarbejdere, som man nu skal i gang med at finde nye projekter til.

Omsætningsmæssigt følger Hoffmann udviklingen i 2019, men forventer en mindre nedgang i 2020, grundet afslutning af en række projekter. Målet er fortsat en omsætning på sigt på 2 milliarder kr. Indtjeningsmæssigt har Hoffmann nu i 7 år haft et resultat på mere end 5 procent, og det er absolut muligt at fastholde dette i fremtiden.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS