Planen for Nordals Ferieresort omfatter etablering af et 9.000 kvm inden- og udendørs vandland, 400 ferieboliger og 2 hoteller med samlet 220 værelser. 3 teams er prækvalificerede.

Sønderborg Kommune har prækvalificeret 3 teams med henholdsvis Henning Larsen Architects, White Arkitekter og engelske AECOM i spidsen som totalrådgivere til Nordals Ferieresort med en kommende kapacitet til 2.300 overnattende.

Henning Larsen Architects indgår i et team med Kristine Jensens Tegnestue, Orbicon og rådgivervirksomheden Exometric, der leverer potentialevurderinger og analyser.

NB! Hotel-udvikling i København 2016-2025. Konferencen afholdes d. 25. februar 2016.

- Exometrics del af opgaven i forbindelse med Nordals Ferieresort omhandler masterplan og feasibility study for etablering af et nyt ferieresort på Nordals med en marina med plads til 100 både, et 9.000 kvm indendørs og udendørs vandland, en campingplads med op til 220 pladser, 400 ferieboliger som villaer og lejligheder, og 2 hoteller med samlet 220 værelser. Derudover skal der etableres en række retail- og rekreative faciliteter i forbindelse med feriecenteret, oplyser administrerende direktør og partner i Exometric, Nikolaj Pfeiffer, i en pressemeddelelse.

Nordals Ferieresort er blandt de 10 projekter, der indgår Erhvervs- og Vækstministeriets forsøgsordning, hvor der gives tilladelse til etablering i et område, der er omfattet af kystnærhedszonen og strandbeskyttelseslinien. Det sønderjyske ferieresort planlægges anlagt på et 1,8 millioner kvm stort areal tæt på Danfoss Universe.

Beregninger peger på, at Nordals Ferieresort vil kunne tiltrække 560.000 gæster om året, som primært vil komme fra Tyskland. Projektet forventes at indebære en anlægsinvestering på 1,3 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS