HK Byg Entreprise opruster med kompetencer fra konkursramte Anker Hansen & Co. og sætter nyt strategisk fokus på nybyggeri af boliger og institutioner.

Entreprenøren i indre København, der er specialister i komplicerede renoveringer og ombygninger, har oprustet med kompetencer fra det konkursramte Anker Hansen & Co. Med nye ekspertiser ombord sigter hovedstadsentreprenøren nu mod mere nybyggeri.

- Nye kompetencer giver nye muligheder. Ikke bare for vores vækst men også for etablering af nye forretningsområder, der kan bringe alle vores kompetencer i spil, fortæller Henrik Mørkholt, stifter og partner af HK Byg Entreprise.

Ledergruppen i HK Byg arbejder i øjeblikket på en ny strategi, der skal bringe HK Byg til næste niveau. I strategien ligger planer om at åbne mere op mod nogle af de segmenter, hvor Anker Hansen & Co. var stærke.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud underlagt BR18. Konferencen afholdes den 25. marts 2021.

- HK Byg står solidt på markedet for renoveringsprojekter i København og styrkes nu inden for nybyggeri og renovering af almene boliger og institutioner. Med nye kompetencer har HK Byg fået tilført kapacitet og knowhow til at udvikle forretningen mod nye mål. Derfor vil vi med den nye strategi søge flere entrepriser inden for nybyggeri, herunder boliger og institutioner, fortæller administrerende direktør Erik Bech-Pedersen.

Juridisk set har HK Byg Entreprise købt retten til referencerne i Anker Hansen & Co. En teknikalitet, der kan blive nødvendig i fremtidige prækvalifikationer.

- Anker Hansen genopstår ikke fra asken, og vi pryder os ikke med lånte fjer. HK Byg er en bundsolid entreprenørvirksomhed med egen historie og egne referencer. Vi glæder os til at få strategien færdig og har ansat en håndfuld dygtige medarbejdere fra Anker Hansen & Co., der kan hjælpe os med at udvide forretningen, slutter Henrik Mørkholt.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS