Kirsebærkroen i Præstø er blevet udbudt til salg for 3,25 millioner kr. Kroen fra 1780 ligger på en grund mellem skoven og fjorden.

Kirsebærkroen i Præstø er blevet udbudt til salg. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Prisen lyder på 3,25 millioner kr., og for det beløb får du kro med selskabslokaler, værelser til overnattende gæster og et parcelhus, hvor køberen selv kan bo. Alt i alt er der omkring 390 kvm bolig, hvilket kan omregnes til en kvm-pris på lige over 8.300 kr.

Det er ifølge tal fra Boliga.dk en smule under den gennemsnitlige kvadratmeterpris på godt 9.000 kr., som var det husene ellers blev solgt til i Præstø i 2018.

I dag fungerer det gamle bindingsværkshus som Bed and Breakfast, hvor gæster kan overnatte i et af de 7 værelser.

- Ejeren har haft ejendommen siden 1992, og det er kun alderen, der stopper ham for at drive det videre, fortæller Henning Skou, der er leder af Nordicals' afdeling i Næstved, som står bag salget af ejendommen sammen med ejendomsmægler Henrik Ejby.

- En køber kan vælge at køre det videre som Bed and Breakfast, lave det om til boliger eller måske føre kroen tilbage til sine rødder som et spisested, siger han til Boliga.

Indtil videre har der især været stor interesse fra dem, der har kendskab til Kirsebærkroen fra tidligere.

- Den er selvfølgelig kendt i nærområdet, men det var også et sted man rejste langt for at besøge. Derfor er der også folk, der kommer til fremvisning fra forskellige områder i landet, fortæller Henning Skou.

Man kan også tilkøbe yderligere 2 matrikler beliggende op til grunden, hvis man ønsker at udvide og måske bygge flere boliger.

Se Kirsebærkroen her.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter