Hines har sammen med en institutionel investeringspartner købt 502.800 kvm jord for at udvikle logistikparken, Hub 65, i Kolding.

Over 3 etaper vil Hines frem mod 2028 udvikle 129.600 kvm logistik i Kolding, hvor selskabet har købt et stort areal ved Tankedalsvej og Sønderjyske Motorvej til formålet. I 1. etape skal der udvikles 50.000 kvm logistikareal, som forventes at være klar til indflytning i 2. kvartal 2025.

- Vi ser frem til at udvikle, hvad vi mener vil være den førende og en af de bedst placerede logistikparker i Danmark. Vores hensigt er at servicere beboernes behov ved at levere state-of-the-art, fleksibel logistikplads. At sikre denne off-market-mulighed på den største logistiklokation i Danmark er desuden et vidnesbyrd om vores lokale tilstedeværelse og dybe markedsekspertise, siger James Robson, landechef - Nordics, hos Hines.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Stender Innovation er Hines’ udviklingspartner i forbindelse med projektet i Kolding.

Hines har betydelig international erfaring inden for logistik og gennemførte 5.9 milliarder kr. af logistikhandler i 2022 på tværs af Europa, hvor Hines' europæiske logistikportefølje nu omfatter over 22 milliarder kr. I Danmark har Hines aktivt investeret i logistik i blandt andet Greve.

Hines’ juridiske rådgivere i forbindelse med købet var Lundgrens Advokatpartnerselskab.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND