HHM er totalentreprenør på 187 svanemærkede boliger for ELF Development i det nye byområde Trongården i Kgs. Lyngby, og i går var der 1. spadestik på boligerne. Byggeriet, der får Dyrehaven som nabo, er inddelt i etaper, hvoraf den første omfatter 114 boliger fordelt på rækkehuse og lejligheder.

I går var der officielt 1. spadestik på Trongården, hvor byggemodningen af den 55.000 kvm store byggegrund er i fuld gang. Det er Hillerød-entreprenøren HHM, der skal opføre boligerne for bygherren ELF Development. Trongården, som den nye bydel hedder, bliver en spændende kombination af rækkehuse i 1 og 2 plan samt lejligheder i tre etager – og alle boliger bliver svanemærkede.

Projektet har været undervejs de sidste 2 år, og her har alle parter, inklusive HHM som totalentreprenør, siddet med ved bordet i det forberedende arbejde. Netop den tidlige inddragelse af entreprenøren i projektet, ser HHM som en stor fordel.

NB! Etagebyggeri i træ. Kurset afholdes d. 23. oktober 2019.

- Vi har været meget spændte på at komme i gang med selve byggeriet af Trongården, og det er forstærket af det særdeles tilfredsstillende samarbejde, som vi har haft med bygherren og rådgiverne helt fra projektets start. Vi synes som altid, at det er en klar fordel for alle parter, at entreprenøren bliver inddraget tidligt i projektet. På den måde får vi et gennemarbejdet og bygbart projekt, forklarer HHM ’s administrerende direktør Svend Pedersen.

- Vores mission er at bygge boliger i en høj kvalitet, hvor de valgte løsninger er gennemtænkte og veldokumenterede. Og det glæder vi os til også at levere på Trongården, siger han.

Opgaven er en totalentreprise mellem HHM som totalentreprenør, Arkitema Architects og AB Clausen som rådgivende ingeniører.

HHM har ofte været med som totalentreprenør tidligt i processen i flere nye bydele i Region Hovedstaden, såsom Carlsberg Byen, Irmabyen, Bellakvarter, Ørestad Syd og nu også i Kgs. Lyngby.

 


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning