Åbninger af nye varehuse i en række jyske byer skal hjælpe Biltema med at nå en stigning i nettoomsætningen på 20 procent. Kæden ejer danske bygninger og grunde for næsten 500 millioner kr.

Biltema fik i 2018 en nettoomsætning på godt 624 millioner kr. mod lidt over 589 millioner kr. året før. Resultatet i 2018 landede på 24,3 millioner kr. mod 22,6 millioner kr. året før. Kæden har netop løftet sløret for, at et 7.500 kvm stort varehus i Thisted er på tegnebrættet, men der er flere nye varehuse på vej, siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

– Vi har netop leveret omsætningsrekord, men vores mål er at øge omsætningen med yderligere 20 procent næste år. Her er nyåbningerne en væsentlig del af det. For os handler det hele tiden om at komme tættere på kunderne, og vi ved, at vores varehuse tiltrækker kunder inden for en radius af cirka 50 kilometer, fortæller Jacob Borring Møller.

- Derfor er vi strategiske i overvejelserne om, hvor vi placerer dem – og både Trekantområdet, Midt- og Vestjylland og Aarhus er nogle af de steder, vi lige nu har kig på, siger Jacob Borring Møller.

Det kommende Biltema i Thisted bliver varehus nummer 14 i Danmark. Det er et skridt mod målet om at nå 25 danske varehuse inden for de kommende 6 år.

Via selskabet Biltema Real Estate Denmark ejer varehuskæden grunde og bygninger i Danmark med en bogført værdi på knap 472 millioner kr. Værdien af Biltemas danske bygninger og grunde blev ved årsskiftet 2018/19 nedskrevet med 115 millioner kr.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS