For øjeblikket er der nemlig 7 ejerlejligheder udbudt offentligt til salg, der - hvis de bliver solgt til en sum nær udbudsprisen - kan gå hen og placere sig blandt landets allerdyreste lejlighedssalg. Prisen ligger mellem 22 og 25 millioner kr.

Boliga har opgjort de dyreste ejerlejlighedshandler foretaget fra 2007 til i dag. Der er kun medtaget handler, der ifølge Boligas oplysninger har været udbudt offentligt til salg, og som er købt af private. Ser man på de dyreste ejerlejligheder, der siden 2007 er solgt til private efter at have været udbudt offentligt til salg, er højdespringeren en 474 kvm stor lejlighed i Københavns indre, der i 2014 blev solgt for 21 millioner kr., oplyser Boliga.

Og med et lejligheds-marked, der for øjeblikket byder på priser på op til 25 millioner kr., er der altså fortsat liebhaveri i den helt høje ende at komme efter.

Her er landets 7 dyreste lejligheder

Islands Brygge, København S
22 millioner kr.

Lejligheden ligger i første parket til vandet i 10. sals højde på Islands Brygge. Her er 220 kvm at flytte ind på, og så medfølger der også både en meget stor altan og 3 parkeringspladser. Læs også mere om lejligheden her.

Fortkaj, Nordhavn
22 millioner kr.

Denne 224 kvm store lejlighed ligger i et af københavnerbydelen Nordhavns nye vartegn; The Silo. Og ønsker man at rykke ind her, skal man sende flyttefolkene til 13. etage. Kvadratmeterprisen lyder på godt og vel 98.200 kr., hvilket er 41.000 kr. over gennemsnittet i området, oplyser Boliga.

Helsinkigade, Nordhavn
23,5 millioner kr.

240 kvm ud til vandet i Københavns Nordhavn. Lejligheden ligger på 15. og 16. etage, og der er dermed tale om penthouse-lejligheden i Silo-byggeriet.

NB! Nordhavn - de store projekter 2018-2035. Afholdes d. 4. september 2018.

Dag Hammarskjölds Alle, København Ø
23,7 millioner kr.

Denne ejerlejlighed ligger på Østerbro - forenden af og med udsigt over Københavns søer. Lejligheden breder sig over 616 kvm fordelt på 2 plan - og der er således mulighed for at adskille de herskabelige kvm til 2 lejligheder.

Hans Bekkevolds Alle, Hellerup
24,995 millioner kr.

I lejligheden her får man en bolig på 262 kvm med fem rum, 2 tilhørende terrasser og udsigt direkte mod vores broderfolk på den anden side af sundet. Lejligheden ligger i Tuborg Havn tæt på det attraktive område langs strandvejen i Hellerup.

Tuborg Havnepark, Hellerup
25 millioner kr.

1. pladsen for Danmarks dyreste lejligheder er for øjeblikket delvist indtaget af denne 218 kvm store penthouse-lejlighed. Lejligheden ligger i Københavns mondæne forstad Hellerup og har blandt andet flere tagterrasser og udsigt til Øresund og lystbådehavnen i Tuborg.

Strandgade, København K
25 millioner kr.

Krøyers Plads på Christianshavns-siden af Nyhavn er blevet hjemsted for nogle af landets helt dyre lejligheder, og denne er ingen undtagelse.

Med en pris på 25 millioner kr. er den en af landets pt. dyreste af sin slags. Og for det flotte millionbeløb får man her 254 kvm med udsigt over Københavns Havn, Nyhavn, Skuespilhuset og Operaen.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland