I København koster rækkehuse gennemsnitligt 600 kr. mindre per kvm end villaer, og i Aarhus er den gennemsnitlige prisforskel på 1.300 kr. per kvm. Der findes dog rækkehuse i den dyre ende. Landets dyreste rækkehus koster 18 millioner kr.

Rækkehuse er i flere kommuner lige så eftertragtede som byernes villaer. I hvert fald hvis man ser på liggetiderne og på de kvm-priser rækkehusene og villaerne i samme kommune er gået for i 1. kvartal 2017. Disse tal ligger nemlig i mange kommuner ganske tæt på hinanden. Det skriver Boliga.

I Aarhus Kommune er løbet næsten dødt. Her er det nemlig kun 1 gennemsnitlig dag, der skiller salgstiden på villaer og rækkehuse - og knap 1.300 kr. per kvm.

Også i Københavns Kommune er forskellen på rækkehuse og villaer i den ende, man kan kalde mindre. Her kostede 1 kvm villa i 1. kvartal 2017 i gennemsnit 33.500 kr., hvilket blot er 600 kr. mere, end 1 kvm rækkehus løb op i i 1. kvartal af 2017. Og så tog det ifølge Boliga.dk i gennemsnit blot 1 uge mere at få solgt en villa end et rækkehus i samme periode

De 3 dyreste rækkehuse, der lige nu er til salg i Danmark, ligger alle i København og til priser i den rigtig eksklusive ende.

Engelsk rækkehus i Klampenborg - 18 millioner kr.

Dette hjørnehus i de engelske rækkehuse mellem Dyrehaven og Bellevue i Klampenborg indtager med sine over 320 kvm pladsen som landets dyreste rækkehus udbudt til salg netop nu. Og for kvm-prisen på knap 55.000 kr. er der selvfølgelig liebhaveri at komme efter. Huset fordeler sig på 4 plan og er blandt andet forsynet med sildebensparketgulve, spabadekar, pejsestue og et stort køkken-alrum.

Se og læs mere om rækkehuset her.

Havudsigt ved Svanemøllestranden - 14,5 millioner kr.

Danmarks næstdyreste rækkehus er helt nyopført lige på kanten af Svanemøllestranden og Øresund - som man kan nyde udsigten over fra stuen. I det københavnske rækkehus får man for sine knap 14,5 millioner kr. 180 kvm fordelt på 5 værelser og med et byggeår, der ikke bliver meget nyere. På ejendommens fødselscertifikat står der nemlig 2017.

Se og læs mere om rækkehuset her.

Stort kartoffel-rækkehus på Østerbro - 14 millioner kr.

3. og sidste plads på rækkehus-skamlen går til et af de attraktive endehuse mod Søerne i Kartoffelrækkerne på Østerbro i København. Huset er noget større, end man normalt ser i de karakteristiske københavner-rækkehuse. Her får man nemlig over 200 kvm for millionbeløbet. De 200 kvm fordeler sig på 7 værelser, og dertil kommer både en kælder og en have, hvorfra der er udsigt til Sortedamdosseringen.

Se og læs mere om rækkehuset her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS