Pia Holm Nielsen bliver ny centerchef for By, Land og Vand i Helsingør Kommune. Hun er hentet fra Københavns Kommune.

Pia Holm Nielsen kommer fra en stilling som centerchef for Center for Byplanlægning, hvor hun i de sidste 3 måneder har været konstitueret vicedirektør i Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. I Helsingør Kommune skal hun være centerchef for By, Land og Vand.

- Jeg glæder mig meget til at få Pia med på holdet. Pia kommer med masser af god erfaring, både hvad angår det konkret faglige, de mere udviklingsorienterede opgaver og politisk betjening. Jeg er sikker på, at By, Land og Vand går en god og spændende udvikling i møde med Pia ved roret, ligesom jeg er sikker på, at Pia med sin dialogorienterede, uddelegerende stil og sit gode humør vil passe rigtigt godt ind hos os. Et varmt "velkommen til" herfra, siger direktør for Center for By, Land og Vand, Kim Jørgensen.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Pia har en bred erfaring fra Miljøministeriet og Vestsjællands Amt. Pia Holm Nielsen glæder sig til nye opgaver og udfordringer i Helsingør Kommune, hvor hun tiltræder efter vinterferien.

- Jeg glæder mig til at møde mine nye kollegaer i By, Land og Vand. Jeg ser frem til at lære mere om centerets mange spændende opgaver, og også være med til at styrke centerets faglighed. Vi har et stort og spændende arbejde foran os, når vi skal i gang med at sætte rammerne for Helsingør Kommune igennem planstrategien, som skal understøtte den nye vision 2030. Helsingør har en unik historie, en smuk bymidte og storslået natur, som vi skal forvalte på bedste vis, siger hun.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS