En førende producent og leverandør til autobranchen, Hella Gutmann Solutions, flytter hovedsædet i Viborg 300 meter ned ad vejen til en ny adresse på Lundborgvej 16.

Pladsen er blevet for trang for de 65 medarbejdere hos Hella Gutmann Solutions, som fra midten af maj 2021 kommer til at dele ejendom med Rambøll, Gastro Catering og NetIP. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af de knap 1.500 kvm. Der er plads til endnu en virksomhed, da der stadig er 740 kvm ledige kontorlokaler i bygningen.

- Vi er vokset ud af vores nuværende lokaler og vil have mere tidssvarende lokaler og endnu mere plads. Vi ønsker at give vores dygtige medarbejdere endnu bedre forhold, og det er samtidig en investering i fremtiden, da vi forventer fortsat vækst og flere medarbejdere, siger Michael Pedersen, administrerende direktør i Hella Gutmann Solutions.

Det er A. Enggaard, der er udlejer af kontorejendommen.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2021.

- Vi og EDC Erhverv har haft en løsningsorienteret proces med de nye lejere i Hella Gutmann Solutions over det sidste års tid. Hella er en international virksomhed med tysk ejerskab og processen har været et godt eksempel på tysk grundighed, hvor intet overlades til tilfældigheder, siger Jacob Futterup Sørensen, ejendomschef i A. Enggaard.

Kontorejendommen på Lundborgvej 16 i Viborg ligger ud til den trafikerede Vester Ringvej, som gør det nemt at komme mod Aarhus og Aalborg. Ejendommen ligger i det vestlige erhvervsområde i Viborg, som er i god udvikling. Det ses blandt andet ved, at Dahl Biler og HTH Køkken senest er flyttet til i en nybygget ejendom. Blandt naboerne til ejendommen er desuden blandt andet Dahl Advokater, Agilease og Volkswagen.

- Kontorlejemålet er en arkitekttegnet ejendom fra 2010 med stort fokus på miljø og indeklima. Der er gode parkeringsfaciliteter og det fremstår lyst og åbent med en god planløsning, som giver gode muligheder for de fleste virksomheder. Vi har nu udlejet til Hella Gutmann Solutions og tidligere også lokalerne til NetIP, så nu glæder vi os til, at vi kan finde endnu en virksomhed til de sidste 740 kvm ledige kontorlokaler, siger Lasse Broberg, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.