Hasseris Bymidte har et samlet etageareal på 3.314 kvm, hvoraf godt 2.000 kvm er udlejet til Danske Bank, kontor og bibliotek, de resterende arealer huser en lang række specialbutikker. DNP ejendomme har solgt butikscentret til Keld Gregersen.

DNP ejendomme har solgt Hasseris Bymidte til Keld Gregersen fra KVG Ejendomme. Han vil fortsætte driften med få ændringer.

- Hasseris Bymidte er et veldrevet center i god stand, men det primære her er, at det er beliggende i et populært område med stor købekraft, siger Claus Sondrup, direktør Colliers Aalborg, der har været mægler på sagen.

- Når vi ser på investeringsejendomme over en bred kam, så er retail-segmentet relativt presset, men lige netop veldrevne centre i gode områder er en del af detailhandelen, der går godt. Selvom danskerne handler mere på nettet, så vil vi gerne i de fysiske butikker, hvis de vel at mærke formår at levere en oplevelse omkring købet, og her kan centre noget, uddyber han.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Konferencen afholdes d. 26. september 2019.

Detaildelen af Hasseris Bymidte udgør cirka 40 procent og der har været meget lidt tomgang de senere år, hvilket Colliers vurderer, også vil være billedet fremover.

- Min vurdering er, at lejersikkerheden er høj, og at køber dermed kan regne med lav tomgang også i de kommende år, siger Claus Sondrup, Colliers.

Også køber er tilfreds med handlen.

- Jeg har været meget tilfreds med Claus Sondrups rådgivning i denne sag, det har været professionelt hele vejen igennem. Nu glæder jeg mig til at overtage Hasseris Bymidte, der for mig altid har stået som et rigtig godt lokalt center, siger Keld Gregersen. 


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne