Det historiske slot Grøngrøft Slot, der ligger omkranset af en voldgrav, på en 32.000 kvm stor grund nær Gråsten, er netop kommet til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen. Tidligere har slottet været udbudt til 15 millioner kr., men nu er prisen halveret.

Grøngrøft Slot er kommet til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen med en kvm-pris på under 7.000 kr., når alle ejendommens godt 1.100 kvm regnes med. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

NB! Kolding investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 28. marts 2017.

Fra 2012 til 2015, hvor slottet var on-off på markedet, var prisen nemlig 7,5 millioner kr. dyrere - den gang stod der således 15 millioner kr. på salgsopstillingen.

Slottet  har et boligareal på 400 kvm fordelt på 2 etager. Som slotte har for vane, er her også et spir - beklædt med kobber, en vognport - udført i smedejern, hall, sparum med plads til 8-10 personer og naturligvis en vinkælder. Dertil kommer flere køkkener, adskillige værelser, stuer, badeværelser og 2 udbygninger med blandt andet en gymnastiksal.

Slottet er over de senere år blevet gennemgribende istandsat med blandt andet totalrenoverede lofter og nye køkkener, men alligevel ligger den nuværende pris væsentligt lavere end tidligere. Tilbage i juni 2009 var slottet nemlig udbudt til salg yderligere 7,5 millioner kr. dyrere - og dermed til en pris i den rigtig høje millionklasse på 22,5 millioner kr.

NB! Sønderborg investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. marts 2017.

Ejendommen kan angiveligt føres tilbage til år 1536, og blandt de tidlige ejere menes at være greve-slægten Ahlefeldt.

Lidt længere nordøst på, i den fynske by Kerteminde er for øjeblikket et andet slot til salg, hvor man også kan få stillet lysten til at gå i adelige fodspor. Her er slottet Ulriksholm nemlig til salg, som i sin tid blev opført af Kong Christian d. 4. til sønnen Ulrik Christian Gyldenløve.

Se Grøngrøft Slot her.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens