I bygningerne, der tidligere har huset SAS’s datacenter, skulle Guldsmeden Hotels åbne, men i stedet det har kæden nu droppet.

Guldsmeden Hotels skulle have drevet hotel med 273 værelser under navnet "5-øren Guldsmeden Hotel" placeret ved Femøren Metro i et nybyggeri på 23.200 kvm, som Gefion Group står bag.

- Det er korrekt, at vi har indgået en aftale med Guldsmeden om ikke alligevel at gennemføre hotelprojektet, skriver Thomas Færch, der er koncernchef for byggeriet i Gefion Group, i en mail til Standby.dk.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

Projektet omfatter foruden hotellet 287 private ungdomsboliger, 75 almene ungdomsboliger, en daginstitution, en dagligvarebutik og en cafe. I stedet for hotellet får nybyggeriet i stedet endnu flere ungdoms- og studieboliger.

Guldsmeden Hotels har ifølge Finans været hårdt ramt af coronakrisen. Fra 2016/2017 og 2 år frem tjente hotelkæden samlet 91 millioner kr. efter skat, men det seneste regnskabsår bød på et underskud på 26,3 millioner kr., og koncernen forhandler aktuelt med sin bankforbindelse om et lån på 85 millioner kr.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS