46 rækkehuse i 2-3 etager og 4 rækkehuse i 2 etager. Det bliver der nu mulighed for at bygge ved Bojesvej i Vorup efter at byrådet i Randers den 4. marts 2019 vedtog en ny lokalplan for området.

Den nye lokalplan (PDF) har været undervejs på baggrund af konkrete ønsker om at bygge sammenlagt 3.800 kvm boliger i området ved Gudenåen og Vorup Enge. Og med byrådets beslutning bliver projektet nu muligt at realisere.

Bojesvej ligger i tæt afstand til Gudenåen og Vorup Enge og lokalplanen stiller derfor krav til blandt andet facadematerialer og tagudformning på de nye boliger. Det er for at sikre, at ny bebyggelse i videst mulig omfang får en sammenhæng med omgivelserne og den øvrige bebyggelse i området.

NB! Herning: De store projekter. Konferencen afholdes d. 8. maj 2019.

Et forslag til lokalplanen har været i høring, ligesom der har været holdt et borgermøde om planforslaget, der altså nu er vedtaget i sin endelige form.

Ifølge Randers Amts Avis er det vognmand Erling Andersen og hans kone Marianne Andersen, der ønsker at sælge den 7.000 kvm store grund til boligbyggeriet til 60 millioner kr. Tidligere har det haft planer om etagebebyggelse i 6 etager på grunden.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS