Gefion Group har ansat en ny senior projektudviklingschefmed ansvar for udviklingen af Gefion Groups nye projekt med 40.500 kvm boliger samt erhverv på Amager Strand og en projektudviklingschef i Gefion Group med ansvar for udviklingen af 2 af Gefion Groups boligprojekter Fredens Gård på Blegdamsvej og på Nuuks Plads på Nørrebro.

Bjørn Laursen, 32 år og økonomiuddannet er ansat som senior projektudviklingschef i Gefion Group, Han får ansvaret for udviklingen af Gefion Groups nye projekt med 40.500 kvm boliger samt erhverv på Amager Strand. Det er Gefion Groups til dato største samlede projekt. Han skal blandt andet lede dialogen med projektets rådgivere og entreprenører og sikre et godt projektforløb.

- Han kommer fra Lidl-kæden, hvor han havde ansvar for at udvikle nye dagligvarebutikker. Fra 2008 til 2015 arbejdede han i Dansk Supermarked/Netto med etablering af butikker, oplyser Gefion Group.

NB! Højhusbyggeri - EKSTRA KURSUS. Afholdes d. 29. maj 2018.

Mads Perret-Gentil, 31 år er ansat som projektudviklingschef i Gefion Group med ansvar for udviklingen af 2 af Gefion Groups boligprojekter Fredens Gård på Blegdamsvej og det kommende højhus på Nuuks Plads på Nørrebro.
 
- Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør fra ESJ i Næstved i 2015. Fra 2016 til 2018 var han projektchef på 2 større byggerier i NCC. Før det arbejdede han i Copenhagen Property Investment med projektudvikling og -udførelse, lydet der fra Gefion Group.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter