Morten Engstrøm har solgt forretningen Slagter Engstrøm i Gerritsgade i Svendborg. I stedet vil han lægge alle kræfter i sit ejendomsselskab, som råder over 15 ejendomme med i alt omkring 100 lejemål. Han ligger i forhandlinger om at overtage yderligere 4 ejendomme i Svendborg.

Ifølge Fyens Stiftstidende købte Morten Engstrøm i 1988 de første ejendomme i Svendborg, og i dag ejer han gennem selskabet Rønlev-Engstrøm Ejendomme 15 ejendomme med i alt omkring 100 lejemål. Nu har jan ifølge avisen valgt at sælge forretningen Slagter Engstrøm.

- Jeg er blevet 48 år og kan ikke længere klare 2 fuldtidsjob, og jeg må nok erkende, at jeg er mere købmand end slagter. Og at mit hjerte banker for at udvikle ejendomsselskabet, siger Morten Engstrøm til avisen, og fortæller, at han lige nu ligger i forhandlinger om at overtage yderligere 4 ejendomme i Svendborg.

NB! Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 5. oktober 2017.

- Jeg vil ikke sige hvilke, da jeg ikke har købt dem endnu, men hvis det falder på plads, så er jeg nødt til at koncentrere mig om ejendommene. Derfor har jeg solgt slagterforretningen, siger han videre.

Ejendomsselskabet blev grundlagt under navnet ”Rønlev-Knudsen Ejendomme” af Inger og Knud Frederik Rønlev Knudsen i 1954. I 1998 overtog Vivi Engstrøm, datter af Inger og Knud Frederik, selskabet, men videresolgte det i år 2000 til Morten Rønlev Engstrøm, som efterfølgende ændrede navnet til ”Rønlev-Engstrøm Ejendomme”. Selskabet råder over ejendomme til en bogført værdi på 34,7 millioner kr. i regnskabet for 2015/16.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS