En skovfogedbolig i Mols Bjerge, en 97.600 kvm stor flyveplads i Avedøre og 4 politiboliger på Grønland. Det er 6 unikke og meget forskellige ejendomme, Freja har sat til salg.

En skovfogedbolig i Mols Bjerg er blandt de boliger, som Freja har sat til salg. Ejendommen er fra 1822 og har tidligere huset en mølle. Indenfor er flere af de originale detaljer ifølge Freja Ejendomme stadig synlige et sildebensparket, en vindeltrappe og en pejs.

Ejendommen ligger gemt lidt af vejen og består af 3 smukke bygninger i bindingsværk, heraf et stuehus til beboelse samt 2 længer med stalde, et stort funktionelt værksted og en gildesal i det gamle møllerum.  Bygningerne ligger omkring et hyggeligt brostensbelagt gårdrum og har en stor have med gamle egetræer.

NB! Jylland: Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 19. september 2018.

En anden markant ejendom til salg er den tidligere flyveplads i Avedøre, der består af en flyveplads og 2 bygninger opført i henholdsvis i 1918 og 1942. Begge bygninger er fredet.

- Flyvepladsen i Avedøre er en helt unik ejendom. Træbygningen fra 1918 er oprindeligt indrettet til flyhangar, men har også været anvendt til brandstation. Bygningen fra 1942 består af 10 tidligere motorprøvestande for tyske flymotorer under Anden Verdenskrig og har et flot karakteristisk udtryk. Og så er der jo selve landingsbanen, der anvendes til veteranfly og må tage op til 200 landinger om året, siger salgsdirektør i Freja ejendomme Per Kondrup.

NB! Juridisk Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Den 97.600 kvm store flyveplads er sat til salg for 4 millioner kr. Bygningerne på Flyvepladsen i Avedøre er i dag alle fuldt udlejet på forskellige tidsbestemte kontrakter.

Udover de 2 markante danske ejendomme sætter Freja 4 tidligere politiboliger på Grønland til salg. Ejendommene ligger i byerne: Aasiaat (også kaldet Egedesminde), Qaqortoq (også kaldet Julianehåb) og i Narsaq i den sydvestlige del af Grønland (også kaldet sletten).


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter