Freja ejendomme har sat den gamle politistation i Holstebro til salg. Politistation ligger på en 3.600 kvm stor grund centralt i Holstebro lige ved Nørreport Centeret og ved siden af banegården. Den tidligere politistation har et samlet etageareal på 3.200 kvm.

Den tidligere politistation i Holstebro, som blev lukket i sommeren 2016, er nu kommet til salg. Politistation blev oprindeligt bygget i 1950’erne, og er siden blevet udvidet i flere omgange. Det er første gang, ejendommen kommer til salg på det private marked.

NB! Herning investerer 15 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 2. marts 2017.

- Ejendommen er velegnet til kontor til virksomheden, der er på udkig efter flere kvm midt i byen. Men når det er sagt, så er der også muligheder for at udnytte ejendommens exceptionelle gode placering til at etablere restaurant, café eller butikker. Dertil kommer, at ejendommen har råderet over et stort lukket parkeringsareal, der gør det muligt at tage imod kunder fra nær og fjern, siger erhvervsmægler i Freja ejendomme Per Kondrup.

Nørreport 1 er en synlig ejendom i Holstebro med en af byens bedste placeringer. Ejendommen ligger tæt på stationen og lige ved gågaden.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser KURSUS. Seminaret afholdes d. 28. september 2017.

- Det er sjældent, at en ejendom i dén kaliber kommer til salg her i Holstebro. Ikke nok med at ejendommen ligger midt i byens nerve, den spænder også over et væld af kvadratmeter, der åbner op for mange udviklingsmuligheder. Vi glæder os til at vise ejendommen frem, slutter Per Kondrup.

Ejendommen består af 2 bygninger samt garagebygning, alle opført i røde mursten, og tage belagt med røde tegl eller tagpap. I 2015 blev ejendommen offentligt vurderet til 14,3 millioner kr.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS