Omdannelse af posthus på Frederiksberg kan blive startskuddet til en helt ny iværksætterbydel. Hør mere på konferencen "Frederiksbergs største projekter" den 6. oktober 2020

Just Eat-stifteren Jesper Buch har sammen med udviklingsselskabet KOM-KBH og kontorfællesskabet SoHo samlet en gruppe investorer med henblik på at omdanne det 2.000 kvm store posthus på Finsensvej 12 på Frederiksberg til et iværksættermiljø.

Det kan blive startskuddet til en helt ny bydel for iværksættere. Projektområdet for Start-up City grunden har et areal på 4.204 kvm, den eksisterende bygning er i 1-2 etager er opført i 1985, og har et etageareal på 2.042 kvm.

I alt består projektet af 3 delelementer – en karré i 6 etager, en mellembygning i 4 etager og et tårn i 13 etager med i alt 16.500 kvm kontor, bolig og hotel. Arkitekterne bag Start-up City er Schmidt/Hammer/Lassen, landskabsarkitekt Marianne Levinsen og teknisk rådgiver Rambøll.

Hør mere på konferencen Frederiksbergs største projekter den 6. oktober 2020, hvor Kristian Ahlmark, partner og Design Director fra Schmidt Hammer Lassen Architects, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.