Det danske co-working space, Founders House, fusionerede i 2016 med deres norske pendant MESH og blev sammen til The Creators Community. Siden da har The Creators Community etableret et helt nyt co-working space, Matrikel1, på Højbro Plads i København. Nu indlemmer de med norske DIGS og bygger ny 5 etager høj ejendom i Trondheim.

The Creators Community, som står bag Founders House, Startup Village, Matrikel1 og MESH, har opkøbt DIGS – det førende co-working space i den norske tech-hovedstad Trondheim. Ivar Koteng, en de største spillere på det norske ejendomsmarked, er med som investor. Han er desuden bestyrelsesformand for den norske fodboldklub Rosenborg.

- Siden vi startede Founders House i 2011, har vi rykket os fra kun at have det ene brand, som er specifikt fokuseret på tech startups, til at have forskellige bygninger, som henvender sig til forskellige målgrupper, som søger fleksible arbejdsmiljøer, såsom venturefonde, kreative iværksættere og andre innovative selskaber fra mange industrier, siger Tine Thygesen, Group CEO i The Creators Community.

Styrket økosystem i Norden
Samtidig med opkøbet bygger The Creators Community en 5.100 kvm stor bygning med café, mødelokaler, kontorer og eventlokaler fordelt på 5 etager. Den nye bygning får adresse på Peter Egges Plass i hjertet af Trondheim og åbner i foråret 2019.

NB! Erhvervslejeloven og kontorhoteller - krav og ændringer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

- Trondheim kommer til at være endnu mere synlig i det nordiske startup-miljø fremadrettet, og helt generelt betyder samarbejdet på tværs af landene i Norden, at Nordens position internationalt bliver styrket, siger Arnstein Syltern, Head of Business Development og Co-Founder af DIGS.

Norges tech-hovedstad
Trondheim er hjemsted for Norges svar på DTU, Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU). Det betyder, at byen byder på flere tekniske ressourcer end mange andre steder i Norge - og resten af Norden.

- DIGS er det førende co-working & innovation space i Trondheim, så fusionen er et vigtigt træk mod at integrere endnu flere creators i Norden. Derudover er Trondheim Norges tech-hovedstad, så det er et helt naturligt sted for os at være repræsenteret, siger Anders Mjåset, CPO, The Creators Community.

The Creators Community råder nu over nu 17.600 kvm, har 450 virksomheder som medlemmer og 80 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland