Kommunalbestyrelsen i Glostrup besluttede i juni 2018 at igangsætte udarbejdelse af en bebyggelsesplan for Rådhusparken, hvor Banegårdspladsen tænkes ind i helheden. COBE og SLA blev bedt om at give et tilbud.

Kommunalbestyrelsen i Glostrup besluttede på et møde den 6. juni 2018 at igangsætte udarbejdelse af en bebyggelsesplan for Rådhusparken. Planen skal fastlægge de nærmere rammer for en mere boligrig og levende Rådhuspark.

Ved udgangen af juni blev der indhentet 2 tilbud på opgavens løsning på baggrund af den vedhæftede opgavebeskrivelse. Tegnestuerne COBE og SLA blev bedt om at give et tilbud på en samlende helhedsplan for Rådhusparken, dog således at Banegårdspladsen kunne tænkes ind i en samlet løsning.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

Vækst- og Byudviklingsudvalget skal den 24. oktober 2018 tage stilling til de 2 tilbud, og Center for Miljø- og Teknik indstiller i den forbindelse, at SLA vælges som rådgiver.

- Vi ser opgaven om at omtænke Glostrup Banegårdsplads som en oplagt mulighed for at udnytte det store potentiale, der ligger i at samtænke byrum med kollektiv trafik og placeringen af nyt byggeri med definitionen af rekreative lommer, lyder det ifølge forvaltningen i SLA's forslag til tilgangen til projektet.

Ifølge Center for Miljø- og Teknik må det forventes, at SLA udover forslag til ny bebyggelse vil have særligt fokus på indretningen og kvaliteten af de byrum, der dannes af bebyggelsen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032